Tavaszi Lovas Tábor
Tavaszi Lovas Tábor

Tavaszi LovasTábor

 


 

 

   


Veresegyházon, a  medve-farm melletti lovardánkban 2019 tavaszán április 11-12-én valamint 15-16-án a  szünidőben lovas tábort szervezünk.

Lehetőség van egyes napokra is jelentkezni de ekkor az adott napon a lentebb felsorolt lovas illetve kiegészítő programok nem  mindegyike lesz az adott napon.

A táborba lovas múlttal rendelkező vagy teljesen kezdő, a lovak iránt érdeklődő gyermeket egyaránt várunk. A táborban a napi kétszeri lovaglás mellett a lovak életébe nyernek bepillantást a résztvevők. A gyermekek a  lovak ápolásának illetve ellátásának alapjaival is megismerkednek. Tekintettel fedeles lovardánkra nem leszünk kitéve az időjárásnak de valószinűleg többet fogunk elméleti képzéssel illetve benti foglalkozásokkal(kemencézés stb.) tölteni mint nyáron.

A táborban a lovarda és a versenyzés alapszabályai is megismerhetők.A  kocsizás alapjaival(hajtás,szerszámozás stb.)  is megismerkedhetnek a részvevők.

Ez olyan gyermekeknek is lehetőséget jelent a lovakkal való munkára  akik életkoruk vagy egyéb okok miatt nem tudnak vagy nem akarnak lovagolni, de szeretik a lovakat.

Rossz idő esetén is biztosítunk programokat (gyöngyfűzés, gyurmázás, rajzolás, lovas film nézés, stb.)

Amit nyújtunk:

Napi 3 étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna)

Felügyelet 8-18-ig (szállás előzetes egyeztetés alapján megoldható)

Napi kétszeri lovaglás

A részvételi díj : 4990Ft/nap

Minden érdeklődőt szeretettel várunk:

Veresi Western Ranch Veresegyház, Patak u. 52. (medvefarm mellett) Telefon:30-7169775

Bővebb információ:  www.veresiwesternranch.hu

Email: veresiwestern@.gmail.com
AKTUÁLIS