2020 Nyári Tábor
Június 15-től 2 hetente a nyári szönteben!!!!
Hétfőtől feloldásra kerülnek a korlátozások Pest megyében is így a nyári táborok is megtarhatók lesznek.Idén is megtartjuk változatlan áron(4990 Ft/nap 2 lovaglással és 3 étkezéssel) szokásos nyári lovas táborunkat(június 15-tól 2 hetente a szünidőbe


 


Hétfőtől feloldásra kerülnek a korlátozások Pest megyében is így a nyári táborok is megtarhatók lesznek.Idén is megtartjuk változatlan áron(4990 Ft/nap 2 lovaglással és 3 étkezéssel) szokásos nyári lovas táborunkat(június 15-tól 2 hetente a szünidőben) lovaglás mellett szokásos kiegészítő programokkal(,kemencés kenyérsütés,kocsizás stb.) várjuk a résztvevőket!

Idéntől újonnan épült külön részben  fürdőszobás,Wc-s 2-3 ágyas(4-6 ágyig pótágyazható) szobákkal a helyszíni szállás lehetőséggel és teljes ellátással(a részletekről emailben) is lehetséges táborozni.

Szintén először mivel egyre nagyobb igény mutatkozik rá terápiás lovaglással is foglalkozunk igény esetén.

A lovak és a természet különleges hatással van a gyerekekre, a figyelem és viselkedészavaros gyerekek felzárkóztatására a problémák kezelésére  is nagyon alkalmas a lovas torna. Pozitív hatással van az önfegyelemre, érzelmek kontrollálására és a türelemre. A lovaglás során számtalan olyan helyzettel találkoznak a gyerekek, ami először nehéznek tűnik, kihívásokkal teli, azonban mikor a saját erejükből teljesítik a feladatot, erősödik az önbizalmuk, kitartóbbak lesznek. A ló körüli szabályok betartása nagyon koncentrált figyelmet igényel ugyanakkor a játékos gyakorlatok segítik az ellazulást ezért a lovaglás hatékony hiperaktív gyerekeknél is.

Kérek mindenkit ,hogy akinek gyermeke a részben vagy egészben a fenti problémákkal küzd jelezze felénk mert így a problémának megfelelő nagyságú csoportok összeállításával jobban tudunk figyelni a problémás gyermekekre. Evvel sok feleleges kudarc élménytől kíméljük meg gyermekünket.

 

 

Szántódon a Balaton mellett lovas és vízi tábort tartunk!!!!

Szántódpusztán(http://www.szantodpuszta.hu) csodálatos környezetben skanzen területén régi vályogházban bográcsozási és tűzrakási lehetőséggel lesz a szállásunk .A  lovak régi istállóban  laknak eredeti korabeli kovácsműhely mellett szabadon tartott tyúkokkal és más állatokkal hamisítatlan tanyasi környezet a Balaton közelségében  egyedülálló módon.

Amivel többet nyújtunk szokásos táborainkhoz képest:

A múltszázadi lovakkal ,kocsizással,állattartással és ehhez kapcsolodó mesterségek(kovács,kocsikészítés,ólak istállók a múltszázadban) szerszámait ,hely kialakítását stb. tudjuk bemutatni a gyerekeknek eredeti állapotukban!!

Gyönyörű hegyes ,völgyes ,erdős terület kínál  mindenki szintjének megfelelő(turnus végén lépésben kezdőknek is!!) terep lovaglási lehetőséget kilátással a Balatonra.

Haladóbb lovasoknak érdeklődés esetén hosszabb túrMozási lehetőség(egész napos 2-3 órás lovaglással)

Fürdőzés, surfdeszkával alapszintű képzés ,strand röplabda ,foci stb. a zamárdi strandon.

Turnusok szokás szerint 5 naposak de 3 napra is van lehetőség vagy csak hétvégére jelentkezni akár csak tereplovaglásra is(szint és időjárás függő) és bentlakásos táborozásra is van lehetőség.

Lehet természetesen 1 napra is jelentkezni de ebben az esetben nem feltétlenül van minden előzetesen kínált program az adott napon!!!

Napi ár 6990Ft/nap 3 étkezéssel(tízórai,ebéd,uzsonna) belépőkkel és az összes fenti programokkal lovaglástól a vízi programokig!!

A pontos időpontokról a szállás stb. árakról emailben küldök az igények szerint további tájékoztatást!!

 

Tábor időpontok(Veresegyház):

 

Jún.  15-19

Jún.    29-3

Júl.  13-17

Júl.   27-31

Aug. 3-7

Aug. 24-28


Balatoni lovas és vízi tábor:

aug. 17-től  előzetes időpont részletek emailben !!

 

Várom a mielőbbi jelentkezéseket a táborokba mivel  limitált egy turnusban a részvevők száma  és jelentkezések elfogadása időrendeben történik!!!

Többen foglaltok előzetesen a már meghirdetett időpontok alapján helyet ezek előfoglalásként 1 hétig érvényesek de véglegesek ezek is ésminden foglalás csak az előleg(5 ezer Ft ,balatoni tábor esetén 10 ezer Ft) befizetése után válnak(OTP 11742568-20001962).

OTP szépkártya elfogadás részletek emailben!!


Jelentkezés a helyszínen,emailen  vagy a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén, 5000 Ft előleg befizetése mellett(ekkor ha van allergiája vagy különleges étkezési szokása a gyermeknek kérjük jelezze , hogy már ekkor lemondhassuk ha ezt nem tudjuk megoldani ne hétfőn a tábor kezdetekor legyünk kénytelenek hazaküldeni a gyereket!).A jelentkezés az előlegbefizetésekkor érvényes az ekkor még szabad helyek választhatóak ezért ha valakinek fontos az időpont minél előbb jelentkezzen Minden hétfőn érkezéskor kérjük a fennmaradó heti összeget befizetni illetve a dokumentumok alatt letölthető felelősségvállalási nyilatkozat kitölteni és hátuljára kérjük felírni a gyermek esetleges gyógyszer illetve étel allergiáját és az általa nem fogyasztható ételeket(vegetáriánus stb.).Ugyanitt letölthető az allergia gyermek tábor című dokumentum és ez akár elektronikusan is elküldhető részünkre legkésőbb vasárnap estig.


 

AKTUÁLIS