Oktatási akció középhaladóknak,haladóknak és versenyzőknek!!
Őszi akciónkkal igyekszünk a már középhaladó, lovasoknak is lovaglását mindenki számára könnyebben elérhetővé tenni!!

Oktatási és diák kedvezmény szeptember

Egyesületünk szeptembertől igyekszik segíteni a lovaglás népszerűsítést. Akár 40%-os kedvezményt is ad tagjai részére a lovardai órák árából(ez azt jelenti, hogy 3500 Ft/óra helyett 2000 Ft/órától is lovagolhatnak tagjaink). 

Diákok hétköznapokra akár 30%-os kedvezményt biztosítunk tagjaink részére. Az egyesületünkbe a belépés tagi vagy pártoló tagi formában bárki számára lehetséges a tagsági díj nem tartalmaz semmilyen egyéb költséget és teljes egészében lelovagolható.Várjuk a leendő és már lovagló lovasokat western és angol stílusban egyaránt kezdőtől a haladó szintig.Lovardánkban öltöző,zuhanyzó,wc valamint étterem is segíti vendégeink kikapcsolódását!


Egyesületünk a Veresegyházi Western Lovas Egyesület célja a lovaglás népszerűsítése és elősegítése valamint a versenyezni kívánó tagjai számára  a versenyzés  feltételeinek biztosítása.

Az utánpótlás valamint a lovaglás népszerűsítésének legfontosabb alapja a lovaglás széles körben való megismertetése és kipróbálásának lehetősége.Ennek főakadálya a lovaglás viszonylag magas ára(lovak,tartásuk,felszerelésük,nyereg stb. ) .

Az egyesület nonprofit szervezetként bevételeit és tagjai önkéntes munkáját csak a lovaglással kapcsolatos tevékenységekre használja fel.

Egyesületi tagjainknak a profit orientált vállalkozásoknál nem alkalmazott áron a lenti  lehetőségekkel igyekszünk anyagilag is elérhetővé tenni a rendszeres lovaglást  !!!

Havidíjas kedvezményes egyesületi lovaglás:


Alap havi tagsági díj 15 ezer Ft/hó(2150 Ft/alkalom):
7 alkalom lovarda(4 csoportos +2 önálló+1 egyéni óra)

Terep havi tagsági díj 25 ezer Ft/hó(tetszés szerinti alkalom):
7 alkalom lovarda(4 csoportos +2 önálló+1 egyéni óra)+ 2 hétvégi csoportos terep lovaglás+1 egyéni óra+tetszés szerinti hétközi terep és önálló lovaglási lehetőség


Saját lovas havi tagsági díj 8000 Ft/hó(800 Ft/alkalom):

8 csoportos óra +2 egyéni óra

További diák és kezdő kedvezmények: 

 Diák/kezdő  tagsági díj 8000 Ft/hó(1000/2000 Ft/alkalom):

15 perces kisgyermek ,kezdő futószáras oktatás 8 db(4 hétközi és 4 hétvégi) 

kezdő 4 db kezdő  fél órás futószáras oktatás

Versenyzői csomagok(saját ló hiányában egyesületi lóbérlési lehetőség):

minimum:   Havi 4 csoportos+1egyéni+3önálló óra                 7 ezer Ft + lóbérlés   9 ezer Ft
közepes:    Havi 5 csoportos+2 egyéni+3önálló óra + 2 terep 9 ezer Ft + lóbérlés 15 ezer Ft
nagy bérlet:Havi 6 csoportos+2egyéni+4önálló óra+4 terep   12 ezer    + lóbérlés 18 ezer  Ft

 

Itt hívjuk fel figyelmüket ,hogy egyesületünk tagja/pártolótagja lehet bárki aki egyet ért céljainkkal és fizeti tagsági díját.Minden tagunk/pártoló tagunk számára érvényesek a fenti kedvezmények és semmilyen egyéb költség ,adminisztrációs díj stb.(máshol előszeretettel alkalmazott rejtett költségek) nem terheli tagjainkat!!!

 

 

 

AKTUÁLIS